Kétszárnyú harmonika kapu kis kapuval

A kulturális fővárosban, Kassán egy projektet adtunk át az ügyfeleknek, melynek tartalma a KEY márka teljes automatizálásával ellátott kétszárnyú összecsukható kapu, két rozsdamentes acél vasalattal és LED-es háttérvilágítású billentyűzettel ellátott sorompó, valamint a rögzítés. hozzászólások. A projektet antracit színű lamella kivitelhez igazítottuk. Az egyedi burkolati rendszerek is magától értetődőek voltak. A termékek egyszerre 2 háztartás bejárati részét lezárták.

Megrendelő: Janka M.

Helyszín: Kassa

Időpont: 2023.10.09

REFERENCIA

A valódi referenciákra támaszkodunk. Valódi emberek és igazi elégedettség.

Rendelés az ügyféltől

Az ügyfél közös bejárati terület lezárására vonatkozó igénye alapján árajánlatot készítettünk. Ezt követően közös találkozót szerveztünk az ügyfelekkel, ahol technikai tanácsadással és fókuszálással együtt bemutattuk a teljes kínálatot. Jóváhagyása után készen álltunk arra, hogy a projektet a gyártási fázisba helyezzük át.

01.

A furatok mérete

Kétszárnyú összecsukható kapu – 5700 mm x 2000 mm

Jobb sárvédő – 1200mm x 2000mm

Bal sárvédő – 800 mm x 1500 mm

Oszlopok – 120 mm x 120 mm

02.

Minta

03.

Szín

RAL 7016

04.

Kiegészítők

KULCS meghajtó (LED jelzőfény, fotocellák, vezérlők)

KUBE – telefonvezérlés

LED háttérvilágítású billentyűzet

Összecsukható rendszer

Rozsdamentes acél szerelvények

Fedőrendszerek

Projekt megvalósítás

A gyártás pontosan meghatározott terv szerint zajlott. Első lépésben tervezőnk elkészítette a műszaki dokumentációt, melyet okleveles hegesztőink vettek át. A projekt fokozatosan átment a tűzihorganyzás, a hajtogatás és a végső porfestés folyamatán. Az utolsó szakaszban egyeztettünk az ügyféllel a telepítés időpontjáról, amit utólag kulcsrakészen biztosítottunk. Az összeszerelés sikeres befejezése után az elkészült projektet az utasításokkal együtt átadtuk a megrendelőnek.

Általános nézet

Kilátás belülről

 

Kétszárnyú összecsukható kapu

Jobb rekeszizom

Bal oldali membrán

LED kódoló eszköz

 

Kilátás belülről

 

Kilátás belülről